Concept-my 2017-10-07T02:19:37+00:00

KOMUNITI IDAMAN SEMUA

Di Bandar Baru Setia Awan Perdana, dunia anda terbentang luas dengan keseronokan yang tidak berkesudahan. Dari saat anda melangkah masuk, anda pasti terpegun dengan gaya hidup berkualiti yang hanya dapat dinikmati di kediaman mewah.

Bandar Baru Setia Awan Perdana adalah sebuah perbandaran yang dirancang dengan teliti. Direka bentuk dengan rumput hijau, landskap flora & fauna yang indah berwarna-warni, jalan raya 100’ lebar dengan laluan khas untuk basikal dan ia juga mempunyai pelbagai laluan masuk dan keluar ke kawasan kediaman, komersial dan kemudahan yang tersedia ada.

Kesejahteraan dan gaya hidup yang aktif sudah pasti terjamin dengan adanya lebih daripada 50 kemudahan sukan dan rekreasi, masa anda pasti akan diluangkan dengan baik.

English Version

Kediaman Anda, Gaya Anda…

BBSAP menawarkan tiga jenis kediaman dengan reka bentuk khas; (D’Azalea) Rumah Kluster Semi D Setingkat, (D’Almanda) Rumah Kluster Semi D Setingkat beranjung tepi dan rumah teres.

Lihat, Rasa, Sentuh Dan Nikmati…

Dengan lebih daripada 50 kemudahan dan infrastruktur untuk dinikmati, pastinya hidup anda akan terasa sempurna. Segala-galanya serba lengkap, dimana anda hanya perlu keluar dari rumah untuk bersantai lepak di:

Serba Lengkap & Perhubungan Jalan Yang mengagumkan

Dengan Projek Lebuhraya Pantai Barat (WCE) yang dijangka akan siap dalam masa terdekat, jarak perjalanan anda akan menjadi lebih pendek. Bayangkan dari Sitiawan/Manjung ke Taiping (Utara) hanya mengambil masa dalam 30 minit atau ke KL (Pusat Bandaraya) dalam masa satu setengah jam atau ke Banting / KLIA (Selatan) dalam masa 2 jam. (Klik pada pautan ini untuk pilihan akses laluan yang lain)

Buat Pilihan Anda Hari Ini…

BBSAP menjanjikan peningkatan gaya hidup anda dengan kemudahan yang berkualiti, perancangan & infrastruktur yang baik, landskap dan ketenangan minda. Jangan tunggu, kunjungi galeri jualan kami hari ini atau hubungi 016-370 0006 / 05-688 2222